Vår virksomhet består av dedikerte og kompetente medarbeidere som setter profesjonalitet og kvalitet først!

Ved å handle hos Oddstøl, velger du en profesjonell samarbeidspartner som forsikrer at du har de mest kompetente medarbeiderne til å ivareta din investering også i fremtiden!

Les mer om våre medarbeidere her

Produkter og tjenester

Oddstøl Elektronikk leverer produkter og tjenester innenfor maritim og landbasert elektronikk for det profesjonelle markedet. Vi har utviklet egne produkter, og stått for vesentlig innovasjon.

Med røtter helt tilbake til etableringen i 1929, har vi et solid fotfeste i elektronikkbransjen. Dette er en av bransjene i verden som har hatt den aller største teknologiske utviklingen de siste hundre år. Gjennom historien har vi bevist at vi er omstillingsdyktige, innovative og i forkant med produkter og tjenester for våre kunder.

Les mer om våre produkter og tjenester her

Fra radiorør til digitalteknikk

Maritim og landbasert elektronikk siden 1929
Allerede i 1934 var vi med på å levere det aller første ekkoloddet til en norsk fiskebåt. I 1967 leverte vi Midt-Norges første mobiltelefon, med autorisasjon nr 8 i Norge. På 90-tallet prosjekterte og leverte vi elektronikk til det første skipet i verden med DNV klasse DNV NAUT AW – verdens strengeste krav til navigasjon og kommunika­sjonsløsninger. På 2000-tallet overleverte vi Norges første rute­informasjonssystem i sanntid på hurtigbåter i Møre og Romsdal.

Vi setter vår ære i å være i front, og levere den beste kvalitet!